Esmen se suma al Giving Tuesday i presenta el seu projecte ESMEN TICS

La Fundació ESMEN se suma per primera vegada a la jornada més solidària de l’any, el Giving Tuesday. El 29 de novembre és el dia mundial per celebrar aquest moviment que impulsa, després de la cita consumista del Black Friday, a involucrar-se en causes solidàries.

Així doncs, ESMEN obre la porta a la ciutadania per donar econòmicament al projecte “ESMEN TICS”. L’objectiu d’aquest programa és apropar la tecnologia a les persones usuàries de la Fundació i trencar la bretxa digital que existeix entre les persones amb discapacitat intel·lectual. A més, les TIC són una eina fonamental per treballar l’estimulació cognitiva i millorar el desenvolupament personal. 

L’accés i l’ús de les noves tecnologies és una via important per incrementar les oportunitats d’inclusió i participació en societat i en el món laboral de les persones amb discapacitat. 

Qualsevol particular o empresa que vulgui aportar el seu gra de sorra en aquest projecte pot fer-ho a través de la nostra pàgina web o de la plataforma Giving Tuesday Catalunya.