Vols col·laborar amb nosaltres
oferint-nos els teus coneixements i el teu temps?

Si ets una persona amb compromís, esperit de col·laboració, amb ganes d’aportar el teu temps, habilitats i potencial et necessitem.

Si ets una entitat o un particular i tens alguna proposta per dirigir alguna activitat terapèutica, formativa, d’oci, artística o esportiva estarem encantats de rebre el vostre projecte.

Si vols donar suport a l’equip educatiu en activitats d’ajustament personal i social, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Si vols ser voluntari, és molt fàcil, només has d’omplir el formulari i contactarem amb tu per concertar una entrevista, ens coneixem i ens expliques el teu projecte i la teva disponibilitat.

Fes-te voluntari, la teva implicació i el teu compromís és imprescindible per construir junts una societat més inclusiva i solidària!!!!!

    La Fundació ESMEN és una entitat que està inclosa en les regulades per l’article 16 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de “règim fiscal de els entitats sense finalitats lucratives i dels incentius al mecenatge” i per tant, les donacions fetes es poden beneficiar dels incentius fiscals establerts en els articles 19, 20 i 21 de l’esmentada llei.