Des de la Fundació ESMEN portem més de 30 anys promovent la qualitat de vida, l’autonomia i la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual. Amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, el pròxim 3 de desembre, des de la Fundació impulsem la campanya ‘Mira’m, podràs veure’t’ amb l’objectiu de visibilitzar els punts en comú entre les persones convidades i les persones amb discapacitat intel·lectual, enderrocant barreres i prejudicis. 

Es tracta d’una instal·lació performativa ideada pel col·lectiu d’artistes uTOpia barcelona que proposa situar dues butaques a l’espai públic per convidar als i les vianants a seure davant d’una persona amb discapacitat intel·lectual per parlar sobre les seves experiències, històries i quotidianitats.

 

Un/a dinamitzador/a estimularà la lliure conversa sobre diferents temàtiques i situacions entre  als i les vianants i  les persones amb discapacitat per descobrir els elements comuns i similars sobre els seus gustos, desitjos, anhels i vivències. 

Al llarg del 3 de desembre, aquesta instal·lació se situarà en tres punts diferents:

10:00h – Casa Orlandai. Carrer Jaume Piquet, 23

13:00h – Rambla Poblenou amb el Carrer Pallars (a la rotonda central).

16:30h – Plaça de l’Església de Montcada i Reixac

Per aquest motiu, us convidem a tots i totes a participar en aquesta campanya acostant-vos a algun d’aquests tres punts en les franges horàries detallades i compartir les vostres vivències amb nosaltres per trencar barreres.

Us hi esperem!